A A A
Objavljeno: 
Uto, Maj 30, 2017 - 22:16

EPCG i ove godine uz City Groove festival

Elektroprivreda Crne Gore podržala je muzički festival CITY GROOVE koji se od 2. do 4. juna održava u Podgorici.

EPCG je uz City Groove festival od samog početka, podsjetila je Eleonora Albijanić iz Direkcije za odnose sa javnostima.

- Prepoznali smo kvalitet koji traje. Nadamo se da će i ove godine naša podrška doprinijeti da Stadionom malih sportova struji neka dobra energija - kazala je Albijanić.

Dragan Bulajić, direktor i jedan od osnivača City Groove festivala pozvao je ljubitelje dobre muzike da u što većem broju dođu na Stadion malih sportova.

- Prije godinu dana smo sa istog mjesta poručili da ćemo istrajati u borbi da napravimo što bolji i veći festival i mislim da smo opravdali očekivanja. Prošle godine smo imali jedno svjetsko ime, ove godine imamo tri, mislimo da su Podgorica i Crna Gora na ovaj način pokazala da je festivalski centar pa vas pozivam da u što većem broju dođete na Stadion malih sportova i da svima pokažemo da jesmo to što sam kazao i da pomognemo svima koji žele da rade  koncerte da lakše prezentuju  Podgoricu i Crnu Goru kao koncertnu destinaciju - istakao je na početku konferencije za novinare održane u Hard Rock Cafeu Dragan Bulajić, direktor i jedan od osnivača City Groove festival.

Producent festival Balša Vojičić podsjetio je da će tokom trodnevne manifestacije publika imati priliku da čuje najveća imena svjetske i domaće muzičke scene koju predvode Bob Sinclar i Antoine Clamaran prvo veče, “Morcheeba” i Gibonni, drugu noć, dok će u završici nastupiti “Queen Real Tribute” i “Psihomodo pop”.