A A A
Objavljeno: 
Wednesday, Jun 6, 2018 - 10:58

Lake fest od 9. do 11. avgusta, EPCG generalni sponzor

Osmo izdanje muzičkog festivala Lake fest održaće se od 09. do 11. avgusta na prostoru pored jezera Krupac u Nikšiću, saopšteno je na konferenciji za medije, koja je organizovana u Podgorici 5. juna.

Elektroprivreda Crne Gore i ove godine je generalni sponzor festivala. Kao i ranijih godina, naša kompanija besplatno je ustupila prostor oko jezera, a uložili smo i značajna finansijska sredstva za organizaciju osmog Lake fest-a.

- Energija pokreće život i svijet, a nadam se da će ta energija donijeti dobre vibracije i dobar provod i ove godine na Lake fest-u. Potrudićemo se da zajedno sa organizatorima, Opštinom i drugim sponzorima budemo dobar domaćin svima koji se u avgustu zapute ka Nikšiću i jezeru Krupac na Lake fest - rekla je na konferenciji za medije predstavnik EPCG Eleonora Albijanić.

Direktor festivala Peđa Zečević otkrio je samo da će ove godine nastupiti Van Gogh, Orthodox Celts, Ritam nereda i Pankreas, a da će kompletan spisak izvođača biti poznat u narednih 15 dana.

Cijena karte ostaje nepromijenjena i  iznosi 10 eura za jedno veče i 25 eura za tri večeri.

Pored Eleonore Albijanić i Peđe Zečevića, medijima su se obratili predstavnici i ostalih generalnih sponzora festivala Ćazim Hodžić, generalni direktor direktorata za razvoj turističke destinacije i turističkog prometa u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, Sonja Nikčević, potpredsjednica opštine Nikšić i Natalija Milić iz Pivare “Trebjesa”.