A A A
Objavljeno: 
Wednesday, Jun 12, 2019 - 21:58

LAKE FEST od 08. do 10. avgusta u Nikšiću, EPCG generalni sponzor

Ovogodišnje deveto izdanje LAKE FEST-a održaće se od 08 do 10. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću, saopštili su danas organizatori na press konferenciji koja je održana u Montenegro caffe pubu u Podgorici.

Elektroprivreda Crne Gore je kao i ranijih godina ustupila prostor oko Krupačkog jezera, kao i uložila značajna finansijska sredstva za organizaciju ovogodišnjeg festivala.

“Obzirom na tu činjenicu mi se osjećamo ne samo kao sponzori već i kao domaćini ”, rekla je Eleonora Albijanić u ime Elektroprivrede Crne Gore.

Direktor festivala, Peđa Zečević podsjetio je da je do sada LAKE FEST posjetilo više od 190000 posjetilaca, a u programima festivala učestvovalo je više od 160 izvođača iz Crne Gore, regiona i inostranstva.

“LAKE FEST svake godine sem muzičkog dijela posebnu pažnju poklanja kampu koji bez sumnje nosi epitet najvećeg festivalskog kampa na prostoru EX-YU. Poznata je i naša ekološka orijentacija, čijim programima je posvećeno mnogo vremena i sredstava i s pravom je LAKE FEST prvi zeleni festival u Crnoj Gori i kao takav prepoznat u regionu, ali od strane UNDP-a, sa kojim sarađujemo već nekoliko godina.

Zečević je saopštio i kompletan line-up festivala:

ČETVRTAK 8.08.

1.AKADEMIJA

2.STEREO BANANA

3.TBF

4.ŽELJKO BEBEK

5.DOG EAT DOG

6.NIKOLA VRANJKOVIĆ

PETAK 9.08.

1.OFF DUTY

2.KILLO KILLO BANDA

3.IBRICA JUSIĆ

4.BOMBAJ ŠTAMPA

5.PANKREAS

6.PRTI BEE GEE

SUBOTA 10.08.

1.AKLEA NEON

2.KOLJA I GROBOVLASNICI

3.ARTAN LILI

4.KERBER

5.NAJDA I SMAK

6.LOVE HUNTERS

Cijena karte ostaje nepromijenjena i ona iznosi 10 eura za jedno veče i 25 eura za tri večeri.

Kao i prethodnih godina i ove godine će biti organizovan besplatan prostor za kamp. Pored glavne bine biće organizovana i mala bina u kampu.