A A A
Objavljeno: 
Thursday, Jul 19, 2018 - 10:37

EPCG i ove godine uz Bedem fest

Elektroprivreda Crne Gore i ove godine je podržala nikšićki festival Bedem fest. Deveto izdanje festivala, od 03. do 05. avgusta, svi sa nestrpljenjem očekuju, jer su se organizatori potrudili da lajn up bude bolji nego ikada.

Izvršni direktor festivala, Petar Šundić, zahvalan je EPCG što je ostala uz Bedem fest sve ove godine, a ističe kako se nada nastavku dobre saradnje.

- Ovo je već peta godina našeg partnerstva. EPCG je vrlo bitan i važan strateški partner. Ponosni smo što EPCG prepoznaje u Bedemu nešto što treba podržati. Uvjeren sam da će se saradnja razvijati i da će ići na još većem nivou - dodao je Šundić.

Bedem fest je svake godine bio autentičan, uvijek je imao dobra muzička imena, ali, kako navodi Šundić, bio je u sjenci ostalih festivala. Nada se da će ove godine Bedem fest izaći iz te sjenke, jer dolaze sjajni muzičari.

- Bili smo u sjenci drugih festivala, ali smo znali svoju viziju. Htjeli smo da to bude festival dobre muzike, koji će oživjeti neka poznata imena iz svijeta muzike i neka stara vremena kada je muzika bila mnogo kvalitetnija. Ove godine smo odradili sjajan posao. Ponosan sam, jer nikada nijesu bile rekacije kao ove godine. Ljudi su oduševljeni, ja sam i dalje u svom oblaku, ponosan sam na imena koja dolaze. Sve do sada su bili ekskluzivni ili premijerni nastupi na Bedem festu, pa tako je i sada. Masimo Savić i Kaliopi nikada nijesu nastupali na nekom festivalu, Zorica Konžda se vraća na muzičku scenu. Moja inspiracija je bila da sve generacije nađu svoje mjesto, da budemo ponosni na ono što radimo i da uživamo u koncertima velikih imena.