A A A
Objavljeno: 
Ponedeljak, Jun 18, 2018 - 15:06

EPCG i KSCG produžili saradnju

Košarkaški savez Crne Gore i Elektroprivreda potpisali su novi sponzorski ugovor za sezonu 2018/2019 vrijedan 100 hiljada eura.

Elektroprivreda kroz svoje sponzorske strategije podržava nacionalne sportske saveze, a uspješna saradnja EPCG i KSCG traje već punih sedam godina.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su rukovodilac Sektora za korporativne komunikacije, Rajko Šebek i generalni sekretar Košarkaškog saveza, Petar Popović.

Šebek je naglasio: ''Već sedmu godinu Elektroprivreda Crne Gore je jedan od glavnih sponzora Košarkaškog saveza i na taj način doprinosi razvoju košarke u Crnoj Gori. Rezultati nacionalnih selekcija svakako zavrjeđuju pažnju da nastavimo saradnju, i u kontinuitetu, po sedmi put potpisali smo sponzorski ugovor''.

Popović je podsjetio da je Elektroprivreda od prvog dana uz Košarkaški savez.

''Zadovoljstvo nam je da sarađujemo sa Elekroprivredom. Od prvog dana je uz nas i doprinijela je u ostvarivanju rezultata'' - poentirao je Popović.

Šebek je u ime EPCG košarkašima poželio uspješnu igru u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Crnogorski košarkaši 28. juna igraće protiv Bjelorusije u Nikšiću, dok će 1. jula u Ljubljani gostovati Sloveniji.