A A A
Objavljeno: 
Wednesday, Septembar 19, 2018 - 10:22

EPCG DONIRALA TKIVNI PROCESOR SPECIJALNOJ BOLNICI U BREZOVIKU

Elektroprivreda Crne Gore, povodom 18. septembra Dana opštine Nikšić, donirala je JZU Specijalnoj bolnici za plućne bolesti "Dr Jovan Bulajić" Brezovik tkivni procesor u vrijednosti od 18 hiljada eura.

Predsjednik Odbora direktora EPCG, Đoko Krivokapić, istakao je da je ova donacija nastavak podrške institucijama i ustanovama od važnosti za zajednicu.

“Drago nam je što na ovaj način učestvujemo u unapređenju i poboljšanju kvaliteta zdravstvenih usluga i zdravstvene zaštite pacijenata koji se liječe u Specijalnoj bolnici u Brezoviku, jedinoj bolnici tog tipa u Crnoj Gori. Pomoć zdravstvenim ustanovama uvijek je na listi naših prioriteta, što smo i dokazali ovom, ali i nedavnim donacijama Kliničkom centru Crne Gore i Opštoj bolnici Pljevlja. EPCG, kao društveno odgovorna kompanija, i ubuduće će pomagati zdravstvenim ustanovama, koje su jako važne za građane Crne Gore”, naveo je Krivokapić.

Direktorica Specijalne bolnice "Dr Jovan Bulajić", dr Gordana Reljić, zahvalila se Elektroprivredi na vrijednoj donaciji.

“Cijenimo vašu humanost, jako nam je drago što ste donirali novčana sredstva za nabavku medicinskog aparata. Ovaj aparat obezbijediće nam brzu i preciznu patohistološku dijagnostiku i bio nam je neophodan za rad patohistološke laboratorije koja će ubrzo biti otvorena”, dodala je doktorica Reljić.

Elektroprivreda će nastaviti i u narednom peridu da doprinosi poboljšanju kvaliteta pružanja zdravstvenih usluga stanovnicima, kroz opredijeljivanje donacija u ovu svrhu.