A A A
Objavljeno: 
Uto, Decembar 26, 2017 - 15:12

ZLATNI TIM – POPUSTI I NAGRADE

Elektroprivreda Crne Gore organizuje nagradnu igru ''ZLATNI TIM – POPUSTI I NAGRADE''. U bazi za izvlačenje dobitnika bogatog nagradnog fonda, automatski će se naći sva domaćinstva koja 31. januara 2018. godine ne budu imala dugovanja za utrošenu električnu energiju.

Sva domaćinstva koja tokom januara 2018.godine plate prispjeli decembarski račun i ne budu imala dug po osnovu utrošene električne energije postaće novi članovi Zlatnog tima. To znači da će ostvarivati popust na energiju od 13 odsto i automatski će se naći u bazi učesnika nagradne igre.

Bogat nagradni fond čine: automobil OPEL ASTRA K Enjoy (1,6 dizel, 4 vrata), dva vaučera od 1.000 eura za putovanje po sopstvenom izboru, tri Iphone 8 64GB telefona, četri Ipad 9.7incha 32 GB WI –FI i pet vaučera za gorivo od po 100 eura.

Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem. Nakon pritiska na taster, na ekranu će se pojaviti pretplatni broj potrošača koji je dobitnik nagrade, kao i grad u kojem se pretplatni broj nalazi.

Javno izvlačenje biće organizovano u studiju TVCG 20. februara u 9.45, a emitovano narednog dana u okviru jutarnjeg programa TVCG.

Pravila nagradne igre mogu se pogledati na www.epcg.com, a dodatne informacije mogu se dobiti  besplatnim pozivom na broj 19100 ili putem Facebook strane EPCG.