A A A
Objavljeno: 
Friday, Avgust 28, 2020 - 09:58

Skoro 9.000 potrošača u julu račun platilo Mastercard karticom putem EPCG portala

Ukupno 8.793 potrošača iskoristilo je mogućnost učešća u akciji "EPCG online portal i Mastercard za 4 eura u plusu" i njima je kompanija Mastercard izršila uplatu od 4 eura u avgustu.

Da podsjetimo, Mastercard i Elektroprivreda Crne Gore tokom jula organizovali su akciju "EPCG online portal i Mastercard za 4 eura u plusu" za sve kupce koji pripadaju grupi potrošnje "Domaćinstva". Za kupce koji su tokom jula putem EPCG portala, Mastercard® karticom platili iznos koji je morao biti najmanje u visini majskog ili junskog računa, kompanija Mastercard izvršiila je doplatu u iznosu od 4 eura.  Ovaj iznos potrošačima će biti prikazan na avgustovskim računima za utrošenu električnu energiju.

Spisak svih pretplatnih brojeva koji su stekli ovo pravo i ostvarili benefit objavljen je na portalu www.epcg.com. Korisnici koji imaju aktiviran servis SMS info, poruku su već dobili, a informacije se mogu dobiti i besplatnim pozivom ka Call centru na broju 19100. 

Plaćanje računa putem portal EPCG je jednostavno i sigurno, korisnicima štedi vrijeme omogućavajući da ne čekaju u redovima i svoju pauzu iskoriste za završavanje drugih obaveza. Takođe, u trenutku u kome je i dalje poželjno pridržavavati se preporuka za držanje fizičke distance usljed COVID19 pandemije, ovaj način plaćanja čini korisnike i bezbjednijima.

Takođe, putem portala EPCG račun se može platiti i iz inostranstva, bez troškova provizije.

Račun putem portala možete platiti bez registracije na stranici https://www.racun.epcg.com/placanje-racuna, kao i ako imate korisnički nalog na portalu www.racun.epcg.com, gdje ne morate da kucate poziv na broj i iznos, već brzo i jednostavno možete izmiriti svoje obaveze po osnovu utrošene električne energije. Za plaćanje putem portala EPCG nema troškova provizije.

Dodatne informacije možete dobiti putem portala EPCG, besplatnim pozivom Call centra na 19100 ili putem naše zvanične Facebook stranice.