A A A
Objavljeno: 
Ponedeljak, Decembar 16, 2019 - 08:45

PREKO OSAM HILJADA POTPISANIH SPORAZUMA U AKCIJI PODIJELIMO TERET 7

Preko osam hiljada kupaca iz kategorije domaćinstva iskoristilo je do kraja novembra povoljnosti akcije "Podijelimo teret 7" i potpisalo sporazume o otplati duga po izuzetno povoljnim uslovima. EPCG je "Podijelimo teret 7" pokrenula u oktobru, kada je potpisano 3.316 sporazuma, dok se akciji u novembru pridružilo još 4.692 kupaca. Akcija traje do 31. decembra.

Od osam hiljada domaćinstava koja su do sada iskoristila mogućnost da potpišu sporazume,  skoro sedam hiljada domaćinstava je nastavilo da koristi povoljnosti, jer su nakon isticanja sporazuma potpisali nove u okviru kampanje Podijelimo teret 7, dok je preko hiljadu novih domaćinstava koja su se priključila akciji. Najviše sporazuma potpisano je u Podgorici - preko tri hiljade, slijede Nikšić (1902), Bijelo Polje (680) i Cetinje (571).

Akcija traje do kraja decembra i još jednom pozivamo sve kupce iz kategorije ”domaćinstva“ koji imaju neizmirene obaveze po osnovu utrošene električne energije da iskoriste sve povoljnosti koje EPCG nudi akcijom "Podijelimo teret 7", a to su otplata prethodnog duga u fiksnim mjesečnim ratama od 20 eura, izuzeće od prinudnih metoda naplate dok se poštuje sporazum, obustava daljeg obračuna zatezne kamate.

Neophodan uslov za priključenje akciji je da su izmirena posljednja tri računa ili da postoji kumulativna uplata koja pokriva taj iznos. Akciji se mogu priključiti  i domaćinstva koja su isključena sa mreže, uz obavezu plaćanja i priključne takse u iznosu od 10 eura. Kupci  koji već imaju potpisan standardni sporazum, mogu  ga reprogramirati  po ovom modelu, uz uslov da redovno izmiruju svoje obaveze po postojećem sporazumu. Domaćinstva za koja je već pokrenut postupak naplate putem javnih izvršitelja, imaju obavezu da plate i troškove postupka da bi se mogli priključiti akciji. 

Više informacija na 19100, www.epcg.com, kao i na zvaničnoj Facebook stranici EPCG www.facebook.com/ElektroprivredaCG.