A A A
Objavljeno: 
Friday, Jul 9, 2021 - 10:55

POBJEDNIČKOM ENERGIJOM U TOKIO

U susret Olimpijskim igrama u Tokiju, na kojima učestvuje i vaterpolo reprezentacija Crne Gore, menadžment EPCG upriličio je druženje sa reprezentativcima u Nikšiću. EPCG je već 15 godina  generalni sponzor reprezentacije koja je uvijek, na svim takmičenjima, favorit za medalju.

Nikola Rovčanin, izvršni direktor EPCG, istakao je: “Vi sa sobom nosite pobjedničku energiju. Mi proizvodimo energiju, ali najvažnija je ona energija koju vi stvarate u vašem timu, pobjednička energija koja će vas pratiti i na Olimpijadi i, nadamo se, dovesti vas do medalje. Treba da znate da u našoj kompaniji imate čvrst i siguran oslonac, želimo vam puno sreće i sportskog uspjeha na najznačajnijem svjetskom sportskom okupljanju”.

Đuro Marić, predsjednik upravnog odbora Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore zahvalio se Elektroprivredi da kontinuitetu podrške: “Bez pomoći i podrške koju Elektroprivreda pruža Savezu, vaterpolo ne bi bio na nivou na kojem jeste. Ja vjerujem u momke, udruženim energijama iz godine u godinu bićemo sve bolji. Hvala Elektroprivredi na 15 godina razumijevanja, pomoći, podrške, praktično smo jedna familija i nadam se da ćemo se zajedno svi radovati nakon Tokija”.

Vaterpolo reprezentacija u Tokio putuje 15. jula, a prvu utakmicu odigraće 25. jula protiv reprezentacije Australije. Crna Gora je još u grupi sa Španijom, Hrvatskom, Srbijom i Kazahstanom.