A A A
Objavljeno: 
Wednesday, April 22, 2020 - 10:50

PLAĆANJE RAČUNA PREKO SAJTA EPCG, BEZ PROVIZIJE

Račune za utrošenu električnu energiju, domaćinstva od sada mogu platiti i putem portala EPCG i mobilne aplikacije. Ukoliko domaćinstvo izabere ovaj način plaćanja računa, bitno je naglasiti da nema naplate provizije.

Plaćanje je vrlo jednostavno, neophodno je pravilno popuniti  polja poziv na broj i iznos, kao i podatke sa platne kartice. Nakon obavljenje transakcije korisnik dobija potvrdu o uspješnosti transakcije. Svi detalji mogu se pogledati na stranici https://www.racun.epcg.com/placanje-racuna. Plaćanje je omogućeno svim vrstama platnih kartica, bilo koje banke, koje podržavaju online plaćanje.

Mobilna aplikacija EPCG može se preuzeti sa Play store-a i trenutno je dostupna za android uređaje, a uskoro će biti i za iOS operativne sisteme.

Elektroprivreda Crne Gore svojim korisnicima nudi i servis elektronski račun, koji podrazumijeva da se računi dobijaju na e-mail, početkom mjeseca, čim se obračun završi. Takođe, korisna usluga za domaćinstva je i SMS Info, putem kojeg se početkom mjeseca dobija SMS notifikacija o visini računa za električnu energiju za prethodni mjesec, kao i povratna informacija kada se uplata po osnovu utrošene električne energije proknjiži u našem sistemu.