A A A
Objavljeno: 
Uto, Decembar 6, 2022 - 11:00

OTVORENA NOVA POSLOVNICA NA ŽABLJAKU

Elektroprivreda Crne Gore otvorila je novu, savremenu poslovnicu na Žabljaku. Građani će imati priliku da u modernom i pristupačnom objektu, na atraktivnoj lokaciji, u centru grada, pored plaćanja računa, dobiju sve neophodne informacije.

Povodom otvaranja  poslovnice, koja se nalazi u ulici Božidara  Žugića 10, izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin istakao je da se nastavlja sa širenjem infrastrukture širom Crne Gore: „Danas, na zadovoljstvo građana Žabljaka, otvaramo novi objekat koji će umnogome olakšati funkcionisanje i komunikaciju između potrošača i EPCG, imajući u vidu da će, u ovom modernom i prijatnom objektu, potrošači imati priliku da pored plaćanja računa, dobiju sve neophodne informacije. Jedan savremeno sređen objekat pripremamo i u Pljevljima. Želimo da sve naše objekte FC Snabdijevanja prilagodimo renomeu i imidžu EPCG i potrebama građana“.

Direktor reginalnog  centra Nikšić, Marinko Кoprivica, istakao je da se otvaranjem nove  poslovnice unapređuje poslovanje  i povećanje zadovoljstva korisnika usluga, njih oko 7000 hiljada kao i da su Žabljačani dobre platiše.

Šefica OJ Žabljak, Branka Pavlović istakla je da su radovi izvanredno izvedeni, te da su stvoreni dobri uslovi za rad u narednom periodu, kako zaposlenih tako i samih potrošača., Pavlović kaže, da od oko 7000   hiljada potrošača, njih bar  1500 mjesečno dolazi u poslovnicu, što zbog plaćanja, komunikacije, reklamacije i slično.

U novom prostoru poslovnice na Žabljaku, kao i u ostalim jedinicama lokalnog Snabdijevanja koje EPCG ima u Crnoj Gori, potrošači mogu da plate račune za utrošenu električnu energiju bez provizije, da potpišu sporazum o dinamici izmirenja duga, Ugovor o snabdijevanju, da podnesu prigovor, promijene ime kupca (vlasnika brojila), kao i da dobiju sve informacije o servisima EPCG – primanje računa elektronskim putem, primanje notifikacije o visini računa putem SMS-a, plaćanje računa putem web portal EPCG bez provizije i sl.

Otvaranjem nove poslovnice na Žabljaku, EPCG nastavlja sa razvojnim programima, a do kraja godine u planu je otvaranje  poslovnice OJ Snabdijevanje Pljevlja, gdje su  radovi pri kraju.