A A A
Objavljeno: 
Thursday, Mart 22, 2018 - 22:36

OPEL ASTRA FARUKU RAŠINLIĆU IZ PLJEVALJA

Elektroprivreda Crne Gore je organizovala nagradnu igru ''ZLATNI TIM – POPUSTI I NAGRADE'', a glavna nagrada, automobil OPEL ASTRA K ENJOY pripala je domaćinstvu iz Pljevalja, sa pretplatnim brojem 16132632, vlasnika Faruka Rašinlića.

U bazi za izvlačenje dobitnika bilo je 187.355 domaćinstava, članova Zlatnog tima. Pored automobila, u nagradnom fondu bile su i druge vrijedne nagrade, vaučeri za putovanja vrijednosti 1.000 eura, I phone telefoni, Ipad tableti, vaučeri od 100 eura za gorivo, a nagrade su uručene domaćinstvima iz Berana, Podgorice, Nikšića, Bara, Cetinja, Herceg Novog, Tivta, Budve.

''Raduje nas činjenica da je broj domaćinstava koja redovno izmiruju obaveze po osnovu utrošene električne energije dostigao istorijski rekordnu brojku. Nadamo se da će domaćinstva uvidjeti da se redovno izmirenje obaveza isplati, ne samo zbog nagradnih igara koje redovno organizujemo, već i zbog popusta od 13 odsto koji se domaćinstvima koja redovno izmiruju obaveze obračunava na utrošenu aktivnu energiju. Drago nam je i da je automobil otišao u Pljevlja, čiji građani su već godinama, uz Tivćane, najredovnije platiše'' naglasio je Nikola Bezmarević, direktor FC Snabdijevanje.

Faruk Rašinlić iz Pljevalja nije krio svoje zadovoljstvo prilikom preuzimanja ključeva automobila: ''Prije svega želim da se zahvalim Elektroprivredi Crne Gore na ovako vrijednoj i lijepoj nagradi. Bio sam jako iznenađen, nijesam mogao da vjerujem i vjerujte da sam još u nevjerici. Nijesam ni znao da postoji ova nagradna igra, samo sam znao da redovne platiše imaju popust. Slučajno smo supruga i ja, kada smo pili kafu, gledali izvlačenje. Tek tada smo shvatili da EPCG organizuje nagradnu igru. Kada sam čuo da je vrijeme da se izvuče glavna nagrada Opel Astra tada sam obratio pažnju. Pošto je izvučen kupac iz Pljevalja, rekao sam supruzi da pogleda naše račune, jer mi je broj bio poznat. Plaćam nekoliko računa, supruga je tražila i pronašla naš pretplatni broj koji je izvučen.

Ja sam odmah pokušao preko interneta da provjerim da li sam stvarno izvučen, ali u međuvremenu zvali su me iz EPCG iz Pljevalja, da mi saopšte da sam dobitnik. Tada su počeli pozivi i čestitke sa svih strana.

Jako sam zadovoljan nagradom, oduševljen sam autom. Pohvalio bih odluku EPCG da organizuje nagradnu igru, a poručio bih svim kupcima da redovno izmiruju račune. Ja uvijek, početkom mjeseca, platim sve svoje račune i evo isplatilo se, imao sam sreće prilikom izvlačenja''.