A A A
Objavljeno: 
Wednesday, Februar 27, 2019 - 14:16

OPEL ASTRA DRAGIĆU VESKOVIĆU IZ BERANA

Penzioner iz Berana Dragić Vesković dobitnik je automobila OPEL ASTRA ENJOY, a on je preuzimajući ključeve kazao da je porodica oduševljena, da će automobil pokloniti sinu i da će sa još većom motivacijom nastaviti da bude član ZLATNOG TIMA.

Vesković, kome su danas predstavnici Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) uručili ključeve autobobila OPEL ASTRA ENJOY je dobitnik glavne nagrade prvog kola nagradne igre ZLATNI TIM UHVATI RITAM.

Vesković je rekao da na početku nije mogao da povjeruje da je dobio automobil, a kada je shvatio da je istina nastupilo je oduševljenje.

„Iznenenađenje je bilo ogromno i pitali smo se da li je moguće. Poslije toga, u porodici su nastupili radost i oduševljenje. Komšije i prijatelji su takođe radosni i kažu da su kola pošla u prave ruke“, rekao je Vesković.

On je kazao da je član ZLATNOG TIMA četiri-pet godina i da dug za struju plaća čim dobije penziju.

„Redovno plaćam struju i uvijek čim primim penziju odem i platim račun. Automobil neću ja voziti, već poklanjam sinu. I dalje ću nastaviti da budem član ZLATNOG TIMA, a sada imam još veću motivaciju“, rekao je Vesković.

Direktor sektora za brigu o kupcima u EPCG, Dragan Kadić, uručujući ključeve od automobila, čestitao je dobitniku i poželio da automobil dugo i srećno vozi.

„EPCG će i dalje nastaviti da nagrađuje domaćinstva koja redovno izmiruju svoje obaveze i članovi su ZLATNOG TIMA. Ostalo je još 600 umanjenja od 50 eura koja ćemo domaćinstvima, članovima ZLATNOG TIMA uručiti u naredna četiri kola. Pozivam ovom prilikom sve članove ZLATNOG TIMA koji još uvijek nemaju aktiviran servis elektronski račun da to urade, jer su im šanse za dobijanje nagrade veće“, istakao je Kadić.

Dobitnici u prvom kolu nagradne igre ZLATNI TIM UHVATI RITAM, koju je organizovala Elektroprivreda Crne Gore,  izvučeni su 20. februara u upravnoj zgradi EPCG u Nikšiću, u skladu sa Pravilima nagradne igre.

U bazi za izvlačenje dobitnika našlo se 193.444 domaćinstava, članova Zlatnog tima. Nagradni fond za prvo kolo je automobili OPEL ASTRA ENJOY kao i 150 umanjenja na računu od 50 eura.  110 umanjenja od 50 eura  izvlačilo se iz baze u kojoj su svi članovi Zlatnog tima, njih 193.444, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji koriste servis Elektronski račun, kojih je bilo 15.810. 

150 umanjenja od 50 eura dobila su domaćinstva iz raznih crnogorskih gradova: Herceg Novog, Kotora, Tivta, Budve, Bara, Ulcinja, Cetinja, Nikšića, Žabljaka, Mojkovca, Bijelog Polja, Rožaja, Podgorice, Berana, Pljevalja. Njima će se umanjenje od 50 eura automatski obračunati na narednom, februarskom računu.

Nagradna igra ZLATNI TIM UHVATI RITAM počela je 15. januara i trajaće do 31. maja, a odvija se u pet kola. Nagradna igra je organizovana za članove ZLATNOG TIMA, odnosno sva domaćinstva koja su 31. januara imala stanje duga 0 eura i tako postali članovi Zlatnog tima. Podsjećamo da su ostala još četri kola nagradne igre, za koje će izvlačenja biti organizovano u upravnoj zgradi EPCG u Nikšiću u 09.45 h, i to za drugo kolo 20. marta, treće kolo 17. aprila, četvrto kolo 27. maja i peto kolo 19. juna.

U naredna četri kola nagradni fond čini 150 umanjenja na računu od 50 eura. 110 umanjenja izvlači se iz baze u kojoj će biti svi članovi ZLATNOG TIMA, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji imaju aktiviran servis elektronski račun.