A A A
Objavljeno: 
Friday, Oktobar 15, 2021 - 12:15

NOVA LOKACIJA INFORMATIVNO-NAPLATNOG PUNKTA U TC DELTA CITY

Informativno-naplatni punkt EPCG u tržnom centru Delta City nedavno je izmješten na novu lokaciju, pa sada potrošači usluge naše kompanije mogu dobiti na lokaciji na prvom spratu, preko puta butika XYZ.

Takođe, od ponedeljka, 18. oktobra, na informativno-naplatnom punktu u Danilovgradu, omogućeno je i potpisivanje svih vrsta ugovora, što do sada nije bio slučaj (ugovor o snabdijevanju, ugovor o otplati duga na rate i sl.).

Podsjećamo da su potrošačima za sve informacije na raspolaganju call centar na broju 19100 ka kojem su pozivi besplatni iz svih mreža u Crnoj Gori, imejl adresa call.centar@epcg.com, Fejsbuk i Instagram profili EPCG, a za elektronsko podnošenje dokumentacije za proceduru promjene imena-naziva kupca: snabdijevanje.pg@epcg.com (za gradove Podgorica, Cetinje, Danilovgrad, Tuzi), snabdijevanje.bar@epcg.com (za opštine Ulcinj, Bar, Budva, Tivat, Kotor, Herceg Novi), snabdijevanje.bp@epcg.com (Kolašin, Mojkovac, Bijelo Polje, Berane, Plav, Rožaje,Petnjica, Andrijevica, Gusinje) i snabdijevanje.nk@epcg.com (Nikšić, Šavnik, Žabljak, Pljevlja).