A A A
Objavljeno: 
Wednesday, Maj 25, 2022 - 10:11

NOVA EPCG MOBILNA APLIKACIJA

            Elektroprivreda Crne Gore objavila je novu mobilnu aplikaciju, putem koje korisnici mogu ostvariti uvid u stanje za svako registrovano brojilo, pregledati i preuzeti posljednjih 13 mjesečnih računa, vidjeti grafički prikaz potrošnje za posljednjih 13 računa, platiti posljednji račun ili željeni iznos, pregledati korisničke servise, izračunati potrošnju, vidjeti novosti, vidjeti listu lokacija lokalnih jedinica Snabdijevanja i poslovnica u Crnoj Gori, pozvati Call centar.

 

            Mobilnu aplikaciju EPCG moguće je preuzeti besplatno putem AppStore ili Google Play Store digitalnih servisa, a da bi je mogao koristiti, korisnik treba da posjeduje „pametni“ telefon sa operativnim sistemom Android (minimalno 5.0) ili operativnim sistemom iOS (minimalno verzija 11.0) ili tablet uređajem sa jednim od dva navedena operativna sistema.

 

            Korisnicima koji su preuzeli raniju aplikaciju, nova verzija će biti ponuđena kao njen update (nadogradnja).

 

Po prvim komentarima korisnika, a i po mišljenju projektnog tima, napravljena je veoma dobra aplikacija, koja je značajno bolja od prethodne. Aplikacija je napravljena u saradnji sa agencijom Amplitudo.