Uto, Septembar 27, 2022 - 08:40

FC Snabdijevanje otvorilo adaptiranu poslovnicu OJ Cetinje - unaprijeđen kvalitet usluge potrošačima

Poslovnica OJ Cetinje, poslije dužeg vremena, izgleda odlično i sigurno će doprinijeti da naših 11 hiljada korisnika, ima lakši pristup uslugama, ocjena je rukovodioca RC Podgorica Dejana Raspopovića, koji je, sa koordinatorkom Gordanom Božović, prisustvovao skromnoj ceremoniji otvaranja adaptirane poslovnice u istorijskom kutku Cetinja, u Ulici Baja Pivljanina 138.

I šef OJ Cetinje, Ranko Vujović kaže da su radovi  izvanredno izvedeni te da su stvoreni veoma dobri uslovi za rad u narednom periodu, kako zaposlenih tako i samih potrošača. Zanimljivo je, kaže Vujović, da od oko 11 hiljada potrošača, njih bar 3500 mjesečno dolazi u poslovnicu, što zbog plaćanja, komunikacije, reklamacije I sličnog.

- Sada ćemo biti u prilici da u ovom, poznatom ali renoviranom prostoru unaprijedimo kvalitet usluge, a i same uslove rada,kaže Vujović. Sa ponosom ističe kako je naplata električne energije u domaćinstvima izvanredna.

- Cetinjani su, od 2012. prvi u državi po naplati, sa procentom od 110-112% naplate, ali prosjek nam “kvari” višegodišnji problem sa cetinjskim vodovodom i dugom koji je dostigao 10 miliona eura. Vujović ističe da imaju 5800 redovnih platiša, 13% su članovi “zlatnog tima”, dok je ukupno potpisano oko 5000 sporazuma o plaćanju duga na rate.

Operaterka za odnose sa kupcima Lidija Leković dodaje kako su potrošači veoma zadovoljni akcijom “Podijelimo teret”, smatrajući da donosi dobre rezultate, ne samo njima, već i kompaniji, te da s njom treba nastaviti, posebno u vremenu u kojem živimo.

Otvaranjem adaptirane poslovnice OJ Cetinje, FC Snabdijevanje nastavlja sa razvojnim programima, a prema riječima Ivana Đurišića, referenta za logistiku iz Korisničkog centra, do kraja godine nas očekuje još novina:

- FC Snabdijevanje je u 2022. godini, otvorilo novu poslovnicu u Tuzima, novu poslovnicu u Petrovcu, kompletno je adaptirana poslovnica OJ Snabdijevanje Cetinje, kupljeni su novi objekti za potrebe OJ Snabdijevanje Žabljak, te OJ Snabdijevanje Pljevlja, gdje su u toku završni radovi i gdje se otvaranje poslovnice očekuje uskoro. Kako smo na Žabljaku i u Pljevljima plaćali zakup, ova investicija kupovine poslovnog prostora će se višestruko isplatiti, povećavajući ivrijednost imovine naše kompanije, smatra Đurišić.