A A A
Objavljeno: 
Wednesday, Maj 26, 2021 - 11:18

EPCG SPONZOR ODBOJKAŠKOG SAVEZA CRNE GORE

Predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković i izvršni direktor Elektroprivrede Crne Gore Nikola Rovčanin potpisali su ugovor o sponzorstvu za ovu godinu.

Rovčanin je čestitao Pajkoviću plasman odbojkaša na Evropsko prvenstvo i poželio im da ostvare vrhunski rezultat.

Jedna od najvećih i najuspešnijih kompanija u Crnoj Gori i ranije je pomagala OSCG, a predsjednik Saveza poželio je da se ta saradnja nastavi još dugo i na obostrano zadovoljstvo.

- Izuzetno mi je zadovoljstvo što Odbojkaški savez Crne Gore danas potpisuje ugovor o saradnji sa jednim od najznačajnijih privrednih subjekata u državi, Elektroprivredom Crne Gore. Drago mi je što je takva kompanija prepoznala da naši odbojkaši i odbojkašice zaslužuju da im se pomogne, da se stane uz njih, te da je Odbojkaški savez Crne Gore partner za kojeg u svakom trenutku mogu da kažu da se ponose što zajedno idu u nove pobjede, u nove uspjehe. Ovo nije prvi put da Elektroprivreda staje uz nas, a siguran sam da će naši sportisti i Savez kao organizacija učiniti sve da ta saradnja traje još dugo, na obostrano zadovoljstvo, kazao je predsjednik OSCG Pajković.

NIKOLA ROVČANIN: https://www.youtube.com/watch?v=wKoyaDKQQ-8&ab_channel=VolleyballMontenegro

CVETKO PAJKOVIĆ: https://www.youtube.com/watch?v=MefiGhdco44&ab_channel=VolleyballMontenegro