Friday, Jul 24, 2020 - 13:08

DRAGAN MUGOŠA IZ PODGORICE DOBITNIK AUTOMOBILA OPEL ASTRA ENJOY

Dragan Mugoša iz Podgorice dobitnik je automobila OPEL ASTRA ENJOY, u okviru nagradne igre Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) „Zlatni tim: Energija koja pokreće 2“.

Mugoša je kazao da je bio veoma srećan i iznenađen kad je saznao da je dobitnik glavne nagrade. „Auto sam dobio tako što sam redovno izmirivao račune za potrošenu struju. Savjetujem i drugim građanima da plaćaju redovno račune, zato što mogu osvojiti kao ja vrijednu nagradu“, istakao je Mugoša.

Rukovodilac Korisničkog centra EPCG, Marko Burić, čestitao je Mugoši, ali i ostalim dobitnicima vrijednih nagrada. „Ovo je drugi put ove godine da organizujemo nagradnu za najredovnije platiše. Kao i prošlog puta, i sada smo podijelili vrijedne nagrade. Kao što je poznato, svi članovi Zlatnog tima imaju i popust od 13 odsto na vrijednost obračunate aktivne energije na računima za utrošenu električnu energiju“, istakao je Burić.

Pored automobila, uručen je i električni motocikl dobitniku iz Nikšića, u okviru nagradnog fonda EPCG je obezbijedila i tri električna bicikla, kao i po deset električnih trotineta i pametnih satova.

„Potrudili smo se i ovoga puta da nagrade budu vrijedne, zanimljive i korisne. U bazi za izvlačenje automobila, električnog motocikla i tri električna bicikla našli su se svi članovi Zlatnog tima, ukupno 190.324 domaćinstava, dok su se u bazi za izvlačenje trotineta i pametnih satova našla 20.653 kupca, koji imaju aktiviran servis ‘Elektronski račun’, a ujedno su i članovi ‘Zlatnog tima’“ - naveo je Burić.

EPCG svojim kupcima nudi servis „Elektronski račun“ koji omogućava da se račun dobija mejlom odmah po završetku obračuna, bez čekanja poštara. Servis je jednostavan za aktiviranje i besplatan.

Električni trotinet i pametni sat dobila su domaćinstva iz Podgorice, Bara, Ulcinja, Budve i Herceg Novog.

Nagradna igra „ZLATNI TIM: ENERGIJA KOJA POKREĆE 2“ počela je 15. juna i trajala do 30. juna. Nagradna igra je organizovana za članove ZLATNOG TIMA, odnosno sva domaćinstva koja 30. juna nijesu imala dugovanja po osnovu utrošene električne energije.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre je organizovano 20. jula.