Thursday, July 18, 2013 - 12:00

EN Podrška pred Svjetsko prvenstvo

Uoči početka Svjetskog prvenstva u vaterpolu u Barseloni, Vaterpolo i plivački savez Crne Gore potpisao je ugovor o generalnom pokroviteljstvu sa tradicionalnim partnerom, Elektroprivredom Crne Gore

„ Ugovor o generalnom sponzorstvu Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore, kao i Ugovor sa crnogorskim Košarkaškim savezom, potvrda su opredijeljenosti Elektroprivrede, da u granicama svojih mogućnosti, doprinosi razvoju i afirmaciji vrhunskog sporta  i  države  Crne Gore koju, svjedoci smo, na najbolji način  reprezentuju njeni sportisti i to na svim svjetskim meridijanima. Ovi momci mnog

o puta do sada učinili su da se osjetimo ponosnim i srećnim. Nadam se da će i tokom  predstojećih takmičenja, u prvom redu Svjetskog prvenstva u Barseloni, „Crnogorske ajkule“, i pored veoma jake konkurencije, zasjati zlatnim sjajem i zaposjesti sam svjetski vrh, mjesto koje im po kvalitetu objektivno i priprada. Stoga, pozivam vas da vjerujemo u njih i bodrimo ih na putu do ostvarenja sportskih snova. Neće biti nimalo lako, ali sam siguran da će uložiti svoj maksimum i na najbolji način reprezentovati nacionalne boje”, rekao je Ranko Vojinović, iz Elektroprivrede Crne Gore naglašavajući da će crnogorski sportisti u  Elektroprivredi Crne Gore uvijek imati pouzdanog prijatelja i partnera.
    Aleksandar Tičić, podpredsjednik Vaterpolo i plivačkog saveza, izrazio je zadovoljstvo povodom ugovora o sponzorstvima, koji stižu u pravo vrijeme, neposredno pred odlazak u Barselnou.
    On je podsjetio da je Elektroprivreda sa njima kao generalni sponzor još od 2006. godine, te da je tokom te saradnje crnogorska reprezentacija ostvarila zavidne rezultate.
    Najbolji veoma uspješno sarađuju, sponzori uvijek idu uz nauspješnije. Nadamo se da će ta saradnja biti nastavljena i biti krunisana medaljom u Barseloni-kazao je Tičić.
    Izvršni direktor VPSCG Petar Porobić istakao je da je ovim ugovorima o sponzorstvima dobijena dobra osnova za postizanje vrhunskih rezultata.

ASdas