A A A
Objavljeno: 
Ponedeljak, Januar 14, 2019 - 13:47

NAGRADNA IGRA ''ZLATNI TIM - UHVATI RITAM''

Elektroprivreda Crne Gore priređuje nagradnu igru ZLATNI TIM – UHVATI RITAM, od 15. januara  do 31. maja 2019. godine, za članove Zlatnog tima.

Svi potrošači iz kategorije domaćinstva čije stanje duga za utrošenu električnu energiju 31. januara bude 0 eura, automatski postaju članovi Zlatnog tima. Članstvo u Zlatnom timu, pored učešća u nagradnoj igri, podrazumijeva i popust od 13 odsto na stavku "Aktivna energija" na računima za električnu energiju.

Nagradna igra odvija se u pet ciklusa, a nagradni fond čine jedan automobil OPEL ASTRA 4DR ENJOY (1,6 dizel, 4 vrata) i 50 eura umanjenje na računima za električnu energiju za 750 domaćinstava, članova Zlatnog tima. Kada se jednom postane član Zlatnog tima, da bi se taj status zadržao, potrebno je redovno izmirivati račune za utrošenu električnu energiju.

U prvom kolu nagradne igre, dodijeliće se:

  • Automobil OPEL ASTRA ENJOY
  • za 110 domaćinstava, članova Zlatnog tima,  umanjenje od 50 eura na računu
  • za 40 domaćinstava, članova Zlatnog tima koji ujedno koriste i servis elektronski račun, umanjenje od 50 eura na računu

Od drugog do petog kola mjesečni nagradni fond činiće:

-           za 110 domaćinstava, članova Zlatnog tima, umanjenje od 50 eura na računu

-           za 40 domaćinstava, članova Zlatnog tima koji ujedno koriste i servis elektronski račun, umanjenje od 50 eura na računu

Servis elektronski račun podrazumijeva dobijanje računa elektronskim putem, direktno u inbox e-maila kojeg potrošač navede. Aktivacija ovog servisa je jednostavna, potrošač ga može sam aktivirati putem web portala www.epcg.com ili na šalteru lokalne jedinice Snabdijevanja.

Javno izvlačenje dobitnika odnosno utvrđivanje rezultata igre, biće organizovano u prostorijama  EPCG, u Aneks sali koja se nalazi u zgradi Direkcije EPCG u ulici Vuka Karadžića 2 u Nikšiću.

Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem. Nakon pritiska na taster, na ekranu će se pojaviti pretplatni broj potrošača koji je dobitnik glavne nagrade OPEL ASTRA 4DR ENJOY, kao i grad u kojem se pretplatni broj nalazi.

Pravila nagradne igre dostupna su na ovom LINKU.

Dodatne informacije mogu se dobiti besplatnim pozivom na broj 19100, na šalterima službi lokalnih snabdijevanja, kao i na  Facebook stranici EPCG.