A A A
Objavljeno: 
Ponedeljak, Decembar 30, 2019 - 13:15

NAGRADNA IGRA ''ZLATNI TIM: ENERGIJA KOJA POKREĆE''

Elektroprivreda Crne Gore će, za sve članove Zlatnog tima, organizovati nagradnu igru "Zlatni tim: Energija koja pokreće" u periodu od 9. do  31. januara 2020. godine.

U nagradnoj igri pravo učešća imaće svi kupci iz kategorije DOMAĆINSTVA, koji na dan 31.01.2020.godine budu imali stanje na računu 0 eura, odnosno koji ne budu imali dugovanja.

Bogat nagradni fond čine:

- automobil Opel Astra 4DR Enjoy 103 kW, 1354 cm3, Euro 6,

- 7 telefona SAMSUNG Galaxy S10 RAM 8+ HD 128GB CPU octa core,

- 7 tableta APPLE 10.2INCH IPAD   7 Wi-Fi RAM 3GB HD  32GB i

- 10 električnih skutera Xiaomi MI M365, snaga motora 250W.

Javno izvlačenje dobitnika odnosno utvrđivanje rezultata igre, biće organizovano 20. februara, u prostorijama  EPCG, u Aneks sali koja se nalazi u zgradi Direkcije EPCG u ulici Vuka Karadžića 2 u Nikšiću.

Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem. Nakon pritiska na taster, na ekranu će se pojaviti pretplatni broj potrošača koji je dobitnik nagrade, kao i grad u kojem se pretplatni broj nalazi.

Za 10 električnih skutera Xiaomi MI,  sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem iz baze članova Zlatnog tima koji imaju aktiviran servis "Elektronski račun". Ovaj servis omogućava korisnicima dobijanje računa elektronskim putem, u inbox mejla, a jednostavno se može aktivirati putem portala www.epcg.com, besplatnim pozivom Call centra na 19100, mejlom na racun@epcg.com, kao i putem zvanične Fejsbuk stranice EPCG.

Pravila nagradne igre su objavljena i mogu se pogledati na portalu, na sljedećem LINKU.