Wednesday, Jul 20, 2016 - 11:39

FORD FOKUS POTROŠAČU IZ BARA

Elektroprivreda Crne Gore je 21. januara pokrenula nagradnu igru NEKA VAS VOZI DOBRA ENERGIJA 2, koja se odvija kroz četiri kola, a u svakom kolu nagrada je automobil FORD FOKUS.

Ford fokus u prvom kolu dobio je Kasmi Ali iz Ulcinja, drugi je pripao kupcu iz Podgorice, dok je treći ford fokus, u izvlačenju koje je organizovano 19. jula u studiju TV Vijesti, dobio potrošač sa pretplatnim brojem 07320269 iz Bara. U bazi za izvlačenje dobitnika trećeg kola našlo se 162.263 domaćinstava sa stanjem duga po osnovu utrošene električne energije posljednjeg dana juna 0 eura, a izvlačenje je pratila komisija u sastavu Svetlana Crnogorac, predsjednik iz FC Snabdijevanje i članovi Jelena Ćeranić iz ICT Direkcije i Eleonora Albijanić iz Direkcije za odnose s javnostima.

Komisija za izvlačenje: Eleonora Albijanić, Svetlana Crnogorac i Jelena Ćeranić

Četvrto kolo nagradne igre počinje sjutra, a u bazi za izvlačenje automatski će se naći sva domaćinstva sa stanjem duga 31. avgusta 0 eura. Četvrti ford fokus dodijeliće se u septembru. Javno izvlačenje dobitnika, odnosno utvrđivanje rezultata igre, biće organizovano u studiju TVCG 13. septembra, a emitovano dan kasnije u okviru jutarnjeg programa TVCG.

Treći ciklus nagradne igre planiran je za oktobar 2016. godine, kada ćemo pokloniti još jedan automobil ford mondeo uz mnoge druge nagrade, a u tom ciklusu pravo učešća imaće samo članovi Zlatnog tima, odnosno svi potrošači koji od decembra 2015. do novembra 2016. godine  redovno, u kontinuitetu, plaćaju račune za utrošenu električnu energiju.

Pozivamo potrošače da iskoriste priliku i uđu u tokove redovnog izmirenja računa, jer se za ovu kategoriju u narednom periodu planiraju programi lojalnosti koji će im donijeti dodatne koristi.