A A A
Objavljeno: 
Friday, Maj 7, 2021 - 10:51

PLATI RAČUN ONLINE I AUTOMOBIL OSVOJI

Elektroprivreda Crne Gore organizuje od 11. maja do 30. juna veliku nagradnu igru za sve kupce koji pripadaju grupi potrošnje "Domaćinstva". Glavna nagrada obezbijeđena je u saradnji sa kompanijom Mastercard - HIBRIDNI AUTOMOBIL SUV VOLVO XC40.

U bazi za izvlačenje glavne nagrade naći će se sva domaćinstva koja putem portala EPCG od 11. maja do 30. juna plate aprilski i majski račun Mastercard® karticom. Iznos uplata putem portala EPCG isključivo Mastercard karticom u periodu trajanja nagradne igre mora biti jednak ili viši iznosu aprilskog i majskog računa. Kupac može posebno platiti aprilski i majski račun, a može i jednokratnom uplatom, kao i uplatama od 11. maja najkasnije do 30. juna da stekne pravo učešća u nagradnoj igri.

Primjer: Ukoliko je aprilski račun 25 eura, a majski račun 30 eura, kupac može posebno putem portala Mastercard karticom da izmiri prvo aprilski pa majski račun, a ukoliko od 11. maja do 30. juna za to brojilo uplati 55 eura jednokratno ili u više navrata, takođe će se naći u bazi za izvlačenje, jer ta ili te uplate pokrivaju iznos i aprilskog i majskog računa za utrošenu električnu energiju.

Plaćanje računa ovim putem je jednostavno i sigurno, kao i zdravstveno bezbjednije za korisnike u trenutku u kome je i dalje poželjno pridržavati se preporuka za držanje fizičke distance zbog pandemije COVID19.

Plaćanje se može izvršiti Mastercard karticom, bez obzira na banku izdavaoca. Takođe, putem portala EPCG račun se može platiti i iz inostranstva, bez troškova provizije.

Račun putem portala možete platiti bez registracije na stranici https://www.racun.epcg.com/placanje-racuna, kao i ako imate korisnički nalog na portalu www.racun.epcg.com, gdje ne morate da kucate poziv na broj i iznos, već brzo i jednostavno možete izmiriti svoje obaveze po osnovu utrošene električne energije. Za plaćanje putem portala EPCG nema troškova provizije.

Takođe, sva domaćinstva koja 30. juna ne budu imala dug po osnovu utrošene električne energije dobiće status člana "ZLATNOG TIMA" i naći će se u bazi za izvlačenje 300 umanjenja za utrošenu električnu energiju. Poklanjamo 200 umanjenja za utrošenu električnu energiju od 50 eura za članove "Zlatnog tima", dok za 100 korisnika servisa "Elektronski račun", koji su ujedno i članovi "Zlatnog tima", poklanjamo umanjenja od 100 eura na računu. Servis “Elektronski račun“ možete lako aktivirati putem našeg portala www.epcg.com, besplatnim pozivom Call centra na 19100, mejlom na racun@epcg.com, kao i putem naše zvanične Fejsbuk stranice.

Izvlačenje dobitnika je 19. jula, a sistem izvlačenja je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem.

Pravila nagradne igre pogledajte na našem portalu www.epcg.com, pozovite besplatno 19100 ili nas potražite na Fejsbuku.