A A A
Objavljeno: 
Ponedeljak, Januar 11, 2021 - 14:37

NAGRADE ZA 300 POTROŠAČA "ZLATNOG TIMA"

Elektroprivreda Crne Gore od 11. do 31. januara 2021. godine priređuje nagradnu igru pod nazivom "Zlatni tim: Uvijek na dobitku". U ovoj nagradnoj igri  EPCG će nagraditi 300 potrošača, članova Zlatnog tima, koji redovno izmiruju svoje obaveze za utrošenu električnu energiju. 

Nagradni fond se sastoji od 200 umanjenja od 50 eura na računima za utrošenu električnu energiju  za članove Zlatnog tima i 100 umanjenja od 100 eura na  računima za utrošenu električnu energiju za članove Zlatnog tima koji su ujedno i korisnici usluge elektronski račun. Umanjenje će se obračunati na februarskom računu.  

U nagradnoj igri pravo učešća imaće svi kupci iz kategorije DOMAĆINSTVA, koji na dan 31.01.2021.godine imaju stanje duga 0 eura, kao i članovi Zlatnog tima koji imaju aktiviran servis "Elektronski račun". Članovi Zlatnog tima su automatski svi potrošači koji 31.01.2021.godine budu imali stanje 0 eura, nema potrebe za dodatnim prijavljivanjem potrošača.

Servis ''Elektronski račujn'' omogućava korisnicima dobijanje računa elektronskim putem, u inbox imejla, a jednostavno se može aktivirati putem portala www.epcg.com, besplatnim pozivom Call centra na 19100, imejlom na racun@epcg.com, kao i putem zvanične Fejsbuk stranice EPCG.

Javno utvrđivanje rezultata igre, biće organizovano u prostorijama  EPCG, u Aneks sali koja se nalazi u zgradi Direkcije EPCG u ulici Vuka Karadžića 2 u Nikšiću,  22. februara  u 11.00h.

Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem. Imena dobitnika nagrada će biti objavljena u dnevnim novinama.

Pravila nagradne igre su objavljena i mogu se nalaze se na sledećem linku. Sve dodatne informacije o nagradnoj igri mogu se dobiti besplatnim pozivom Call centra na 19100, imejlom na racun@epcg.com, kao i putem zvanične Fejsbuk stranice EPCG.