A A A
Objavljeno: 
Ponedeljak, Novembar 7, 2016 - 10:32

NEKA VAS VOZI DOBRA ENERGIJA 3

Elektroprivreda Crne Gore od 07. novembra pokreće nagradnu igru pod nazivom "Neka vas vozi dobra energija 3".

Ova nagradna igra trajaće do 22. decembra 2016. godine, realizovaće se u jednom kolu, a obezbijeđen je bogat nagradni fond. Glavna nagrada je automobil FORD MONDEO. Tu su još vaučeri za putovanja za dvije osobe, s tim što ovoga puta destinacija nije unaprijed definisana već je dobitnici biraju po svojoj želji, tako da poklanjamo po jedan vaučer od 1100, 900  i 500 eura. Takođe, biće dodijeljena dva modela popularnog mobilnog telefona SAMSUNG GALAXY S7 i pet vaučera od po 200 eura za trgovinu u VOLI marketima.

U nagradnoj igri pravo učešća imaju svi kupci iz kategorije DOMAĆINSTVA, koji su članovi Zlatnog tima na dan 30. novembar 2016. godine. U toj kategoriji naći će se sva domaćinstva koja su od decembra 2015. u kontinuitetu, redovno, svakog mjeseca, zaključno sa oktobarskim računom, izmirivali svoje obaveze po osnovu utrošene električne energije.

Javno izvlačenje dobitnika, odnosno utvrđivanje rezultata igre, biće organizovano u studiju TVCG 21. decembra u 10 časova, a  emitovano dan kasnije u okviru jutarnjeg programa TVCG u terminu od 6:30 do 11h.

Više o nagradnoj igri "Neka vas vozi dobra energija 3" pogledajte u PRAVILIMA NAGRADNE IGRE.